todea
Foto: GSP
todea
Foto: GSP

După ce în sezonul trecut au obţinut o calificare in-extremis în cupele europene tocmia după retrogradarea Timişoarei, medieşenii vor să scrie din nou istorie pe spatele ricalilor din Banat. Vor cu orice preţ să joace semifinalele Cupei României, o performanţă pe care clubul n-a mai reuşit-o pînă acum.

Preşedintele Ioan Horoba le-a transmis însă jucătorilor să fie extrem de atenţi şi a spus că Poli era singura echipă pe care ar fi vrut s-o evite în această fază a comeptiţiei.
“Vorbeam cu Chivorchian înainte de tragere şi i-am spus că singura echipă cu care nu vreau să cad este Poli. Ghinionul nostru este că jucăm şi la Timişoara, nu avem deloc noroc. Este un meci extrem de dificil pentru că Timişoara este vicecampioana României. Este o echipă greu de învins, mai ales cînd joaca acasă. Am spus încă din start că, dacă ne angajam în această compeţie, vrem totul. Sper ca şi băieţii să înţeleagă asta”, a spus Horoba după tragerea la sorţi.

Todea joacă şi pentru suporterii lui UTA
Fost jucător la UTA, Todea le-a promis fanilor arădeni că va elimina Timişoara din Cupă pentru o calificare istorică în semifinalele competiţiei.
“E o tragere buna pentru noi pentru ca puteam pica cu echipe mai bune, insa nici cu Poli nu ne va fi usor. Au un lot bun, vin din liga a 2-a, dar sînt foarte motivaţi să ajungă cît mai sus în cupă. Pentru mine este o mare bucurie să joc la Timişoara. Cînd Poli era în prima ligă primeam multe mesaje de la suporterii arădeni pentru a învinge Timişoara. O calificare ar însemna o dublă satisfacţie pentru mine. În primul rînd am trece în turul următor şi ar fi o calificare istorică pentru Gaz Metan”, a spus Todea.

Sepsi se plînge de program
De cealaltă parte, timişorenii se gîndesc deja la finală, iar Mediaşul nu este decît o staţie pe traseul lor. Fundaşul Laszlo Sepsi a declarat că această competiţie e ocazia perfectă pentru echipa sa să demonstreze că ar fi meritat să joace în continuare în Liga 1.
“Nici nu puteai să alegi dintre echipele care erau în urnă, nu poţi să zici că era mai bine cu una decât cu alta. După ce am eliminat Steaua, toată lumea ne va trata altfel. Vrem să ajungem mai sus, dar trebuie să arătăm în teren că suntem încă o echipă de prima ligă. Mediaşul joacă un fotbal frumos, dar pe noi ne motivează faptul că am ajuns până aici în Cupă şi faptul că ne dorim foarte mult să ajungem în finală. Poate fi un impediment faptul că Liga 2 se încheie cu 10 zile înainte de acest meci, dar poate fi şi un avantaj, avem mai mult timp să ne pregătim”, a spus Laszlo Sepsi.sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu