„Făbricuță de Cadouri” pentru cei mici și cei și mai mici la Târgul de Crăciun

117

Făbricuța de Cadouri va funcționa pe toată perioada Târgului de Crăciun din Sibiu, într-un spațiu special amenajat. Copiii vor putea să își facă singuri cadourile de Crăciun, în cadrul unor ateliere tematice precum brutărie, tehnica șervețelului și decorat de turtă dulce.

 Pentru cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun, organizatorii au pregătit o  mare surpriză celor mici. Făbricuța de Cadouri este atelierul unde Moș Crăciun și spiridușii săi pregătesc cadourile ce se vor aduna sub brad în Ajunul de Crăciun.

„Crăciunul este sărbătoarea cea mai dragă celor mici. E clipa pe care o așteaptă un an întreg iar Făbricuța de Cadouri este un concept dedicat exclusiv celor mici, unde ei vor putea să se simtă, pentru câteva minute, spiriduși în marea Fabrică de Cadouri a Moșului, participând la diferite ateliere tematice”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

 Micul Brutar „Panalim”

Între 26 noiembrie și 4 decembrie, cei mici vor modela aluatul, vor învăţa secretele maeştrilor brutari, se vor distra, vor coace – totul în condiţii de maximă igienă, cu mini-echipamente de “brutărei veseli” special create şi personalizate pentru ei, iar la final vor pleca acasă cu produsele pregatite şi mai ales cu diploma de “Micul Brutar Panalim”! „Părinții vor fi și ei extrem de mulțumiți să descopere că odată cu diploma, cei mici au primit în dar și învățăminte prețioase despre frumoasa muncă ce se ascunde în spatele fiecărei felii de cozonac și pâine, despre cât de important este să mănânce sănătos, despre poveștile boabelor de grâu și făinii”, spune Silvia Calotă, din partea Panalim.

 Micul Artist

Între 5 și 11 decembrie, copiii pot da frâu liber imaginației la Făbricuța de Cadouri pentru că vine rândul ramelor de fotografii confecționate manual prin tehnica șervețelului. Copii vor putea transforma o ramă simplă într-un cadou minunat, folosindu-se de imaginația și mânuțele lor.

 Căsuța de Turtă Dulce

Între 12 și 18 decembrie, Făbricuța de Cadouri se transformă în căsuța lui Hänsel și Gretel, pentru că este rândul atelierului de decorat turtă dulce.

De luni până joi, atelierele vor fi destinate strict grupurilor de copii programate, însoțite de educatori sau învățători.  Aceștia vor trebui să se înscrie telefonic la 0727332120 sau pe www.targuldecraciun.ro/copii.

Vineri, între orele 16-18, sâmbătă și duminică, între orele 14-18, Făbricuța de Cadouri este deschisă tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-9 ani. Intrarea la ateliere se face la oră fixă, iar durata unui atelier este de 40 de minute și se va face cu grupe de maxim 20 de copii.

Făbricuța de Cadouri se adresează doar copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani. Participarea fiecărui copil la atelier costă 5 lei, prețul reprezentând costurile materialelor și al personalul implicat. Copiii vor lua acasă produsele realizate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.