Tetra Pak şi Galeria Real invită consumatorii să recicleze ambalajele de carton pentru lapte, iaurt și sucuri

240

Obiectivul campaniei “Reciclează şi Tetra Pak te premiază” este de a atrage interesul public pentru reciclare şi oferă un exemplu concret al rolului consumatorilor în protecţia mediului înconjurător.

În perioada 18 noiembrie – 18 decembrie, Tetra Pak, în parteneriat cu Galeria Real, lansează campania de conştientizare “Reciclează şi Tetra Pak te premiază”, care încurajează toți clienţii şi vizitatorii Galeriilor Real să recicleze ambalajele de carton pentru lapte, iaurt și sucuri. Campania se va derula în Galeriile Real din 11 orașe și anume București (3 Galerii), Bacău, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Oradea, Sibiu, Timișoara.

Obiectivul campaniei este de a atrage interesul consumatorilor față de reciclare şi de a-i încuraja să îşi asume un rol activ în protecţia mediului înconjurător. Campania “Reciclează şi Tetra Pak te premiază” se înscrie în componenta de reciclare și reducere a amprentei de carbon, evidențiată în Politica de Mediu a companiei, din care fac parte și alte activități prin care Tetra Pak sensibilizează consumatorii (de la cele mai mici vârste) față de problematica mediului și îi încurajează să contribuie la atenuarea efectelor schimbărilor climatice, prin colectarea selectivă a ambalajelor de carton, în vederea reciclării lor în fabrici de hârtie.

“Reciclează şi Tetra Pak te premiază” se derulează între 18 noiembrie și 18 decembrie, de vineri până duminică în cadrul Galeriilor Real şi se adresează tuturor clienţilor care pot beneficia de premii speciale (accesorii pentru telefoane, jucării Yo-Yo, pixuri produse din ambalaje Tetra Pak reciclate) în schimbul a 3 cutii goale de lapte, iaurt, suc sau nectar. În plus, la sfârșitul campaniei, în fiecare Galerie Real înscrisă în campanie, va fi oferită câte o bicicletă Kreativ pentru copii între 10-14 ani în urma unei trageri la sorți.

“Colectarea selectivă a ambalajelor devine treptat parte din viața noastră de zi cu zi și în România, consumatorii fiind din ce în ce mai sensibili la problematica mediului înconjurător și mai ales la responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi în această privință,” a declarat Daniela Cîrmaciu, Tetra Pak România.

“Susținem această campanie deoarece credem că este nevoie să promovăm cât mai mult colectarea selectivă a ambalajelor. Suntem convinși că această inițiativă va fi apreciată de clienții Galeriei Real care vor descoperi că, pe lângă impactul pozitiv asupra mediului, prin reciclare pot fi realizate obiecte cu aplicabilitate variată și mă refer la premiile acordate pe loc celor care aduc ambalaje de carton de lapte, iaurt și suc. Galeria Real a implementat cu succes colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje rezultate din operaţiunile comerciale cu furnizorii, în toate locaţiile sale, la nivel naţional”,  a declarat Ioana Laura Pasca, Galeria Real.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi