Jucătorii Voinţei Sibiu promovează fotbalul în şcolile din oraş

155

Mai mulți jucători de la CSU Voința, împreună cu cei din staff-ul tehnic, vor fi prezenți, două zile la rând, în școlile sibiene. Acțiunile de joi și vineri, 24 și 25 noiembrie, sunt menite să promoveze fotbalul în rândul copiilor de clasele I-VIII și, totodată, să îi îndemne pe elevi să fie alături de CSU Voința la meciurile de pe teren propriu.

Joi, 24 noiembrie, la ora 10.00, antrenorii și fotbaliștii de la CSU Voința vor fi oaspeții Școlii Generale cu clasele I-VIII ”Regina Maria”, situată pe strada Emil Cioran, nr. 1 , iar o zi mai târziu, de la aceeași oră, aceștia vor ajunge la Școala Generală cu clasele I-VIII nr. 6 (Str. N. Iorga, nr. 56). Cu această ocazie, ”alb-verzii” vor împărți elevilor bilete la meciul de camionat cu CFR Cluj, de duminică, 27 noiembrie, ora 14.00, din etapa a XV-a a Ligii I.

”Aceasta este una dintre acțiunile gândite de noi pentru a promova fotbalul la Sibiu. Astfel de evenimente sunt o obișnuință în alte campionate. Ne dorim să permanentizăm astfel de întâlniri cu tineretul din acest oraș și sperăm ca, prin astfel de acțiuni, să-i determinăm pe câți mai mulți copii să vină la stadion și să ne încurajeze din tribune. Fotbalul este un fenomen social, practicabil la toate nivelurile de vârstă și, totodată, este un îndemn pentru toată lumea de a face mișcare”, a afirmat directorul tehnic al echipei CSU Voința, Sandu Tăbîrcă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.