tomescu

tomescuTânăra din fotografie are 25 ani şi a dispărut de acasă din data de 18 noiembrie. Părinţii au solicitat sprijinul poliţiştilor pentru a o găsi.

Tânăra se numeşte Tomescu Cristina Maria (foto stâng) şi locuieşte în municipiul Sibiu. Familia acesteia a sesizat ieri Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu cu privire la faptul că fiica lor a plecat în data de 18 noiembrie, de la domiciliul ei din municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50-55 kg, păr vopsit negru, uşor ondulat, lungime medie, ochi căprui, ten deschis, corpolenţă normală, faţă rotundă.

Semne particulare: umărul drept uşor ridicat faţă de cel stâng, fiind diagnosticată cu scolioză, tatuaj în formă de brăţară pe gamba piciorului drept.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

A dispărut şi Lăcătuş Adina

Tânăra (foto dreapta) are 19 ani şi a dispărut de acasă din data de 25 octombrie a.c.. Familia a  solicitat sprijinul poliţiştilor pentru a o găsi.

Tânăra din fotografie se numeşte Lăcătuş Victoria Adina, are 19 ani şi locuieşte în localitatea Târnava. În cursul acestei zile, fratele acesteia a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu cu privire la faptul că sora sa a plecat în data de 25 octombrie a.c., de la domiciliul din localitatea Târnava, fără a mai reveni.

Tânăra nu este la prima plecare voluntară de acasă.

Semnalmente: înălţime 1,72 m, greutate 65-70 kg, păr castaniu, vopsit roşcat, fir drept, ochi căprui, ten măsliniu, corpolenţă normală, faţă ovală.

Semne particulare: nu prezintă.

La data dispariţiei purta pantalon tip jeans de culoare albastru deschis, pantof sport de culoare albă şi o geacă de fâş, albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns