cad

cadCăpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat, joi, că formaţiile bucureştene Dinamo şi Rapid sunt principalele contracandidate la titlu.

Cadu nu a uitat să-i ironizeze din nou pe rivalii locali de la Universitatea, despre care a spus că sunt o echipă de locurile 5-10, adăugând că “au demonstrat etapa trecută că sunt mai buni”. În derbiul Clujului, CFR s-a impus cu 3-1.  “Avem un program greu, cu trei meciuri în deplasare şi doar unul singur pe teren propriu. Rapid şi Dinamo rămân principalele noastre contracandidate la titlu. Universitatea Cluj este o echipă bună, dar de locurile 5-10. Au demonstrat şi etapa trecută că sunt mai buni decât noi. Oricum, a fost un meci frumos, a văzut toată lumea că nu au fost probleme. Steaua  e Steaua, dar îi va fi foarte greu să reintre în ecuaţie. Ar fi frumos ca la vară să fim pe primul loc” , a spus Cadu.

Fundaşul CFR-ului s-a referit şi la partida de duminică, din deplasare, cu Voinţa Sibiu, lăudându-i pe elevii lui Alexandru Pelici pentru modul în care au evoluat cu Dinamo.  “Voinţa este o echipă bună, de primele 10 locuri. Am văzut câteva meciuri şi mi-a plăcut. E o echipă închegată, mai ales acasă. A făcut o figură frumoasă şi cu Dinamo, deci trebuie să fim atenţi” , a afirmat portughezul.

Partida Voinţa Sibiu – CFR Cluj, din etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 14.00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu