bzn vin în concert la sibiu. vezi cât costă biletul!

bzn vin în concert la sibiu. vezi cât costă biletul!Când România asculta Angela Similea, Ileana Șipoteanu, Corina Chiriac sau Mirabela Dauer, întreaga lume asculta BZN. Astăzi le auzim melodiile doar la petreceri sau radiouri de profil însă asociem cu greu numele formației olandeze cu melodii precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance, dance” sau „Mon Amour”.

Toți le-am fredonat melodiile, indiferent de vârstă.  Unii dintre noi și-au început povestea de iubire pe muzica lor, alții exista astăzi datorita lor iar majoritatea ar da orice să-i vadă live în concert. Pentru noi toți, în data de 21 decembrie, la Sala Transilvania din Sibiu, va avea loc un concert extraordinar al legendelor anilor 70 – 80, Jan Keiser și Annie Schilder, soliștii trupei BZN.

Cei doi vor fi acompaniați live de o orchestră formată din 10 muzicieni, într-un concert de două ore, Best of BZN, în care vor fi interpretate cele mai reprezentative piese ale trupei. Cei prezenți vor avea ocazia unică de a vedea legendara trupă într-un decor cu totul special, întrucât interiorul Sălii Transilvania va fi drapată pentru a crea o atmosferă romantică și pentru o mai bună acustică.

Biletele vor fi puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, Sala Transilvania, Librăria Humanitas și în alte locații din rețeaua Eventim. De asemenea, ele pot fi achiziționate online pe paginile bilete.ro, eventim.ro sau direct de pe pagina oficială a evenimentului: www.concertbzn.ro. Prețurile biletelor variază în funcție de categorie, între 70 lei și 600 lei și sunt disponibile în limita a 2500 de locuri.

 

Ultima oră

Comentariul meu