Iuliu Mureşean: „Fără eroarea lui Radu Petrescu, nu câştigam cu Voinţa!” Şeful clujean îl critică pe Beto

196

Iuliu Mureşan condamnă cu jumătate de gură gestul lui Beto, care a simulat grosolan la o fază la care cei de la Voinţa Sibiu aveau ocazia să deschidă scorul. Preşedintele lui CFR spune că Beto a salvat echipa, dar că îi va atrage atenţia să nu mai apeleze la astfel de gesturi.

„Eu nu am văzut reluări, nu pot să spun că nu m-am bucurat că s-a întâmplat aşa, dar arbitrul a greşit. Eu n-am văzut nicio reluare, dar nu cred că a fost fault la Beto. Din ce mi-au zis prietenii care au văzut meciul, Beto nu prea avea unde să degajeze.

Beto este un portar foarte bun, s-a văzut şi astăzi, dar din păcate a făcut acea greşeală. E un portar foarte bun şi ne dă siguranţă, astăzi ne-a scos, ca să fiu elegant. De ce greşesc arbitrii? Întrebaţi-i pe ei, nu pe mine.

Nu există rejucarea meciului în fotbal, iar eu nu fac lucruri de genul ăsta, pentru că nu e cazul. O să am o discuţie cu Beto să nu mai facă aşa ceva, este a doua oară când gafează şi e cam mult. N-ai cum să comentezi arbitrajul când se greşeşte în favoarea ta. Probabil, dacă nu exista eroarea lui Radu Petrescu, nu am fi câştigat meciul cu Voinţa”, a declarat Iuliu Mureşan la Sport.ro

În minutul 74 al partidei dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj, brigadă condusă de la Radu Petrescu a decis să anuleze un gol perfect regulamentar al gazdelor pentru fault în atac. De fapt, portarul CFR-ului şi-a calculat greşit paşii, a ratat o degajare simplă, dar pentru a încerca să salveze aparenţele s-a aruncat pe gazon simulând că a fost faultat.

Beto a avut noroc, arbitrii l-au crezut, iar golul Voinţei a fost anulat. Toată faza s-a întâmplat la scorul de 0-0. Meciul s-a încheiat cu victoria CFR-ului, gruparea condusă de Jorge Costa reuşind să înscrie golul salvator în minutul 84 prin Renan Garcia.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.