iuliu muresan

iuliu muresanIuliu Mureşan condamnă cu jumătate de gură gestul lui Beto, care a simulat grosolan la o fază la care cei de la Voinţa Sibiu aveau ocazia să deschidă scorul. Preşedintele lui CFR spune că Beto a salvat echipa, dar că îi va atrage atenţia să nu mai apeleze la astfel de gesturi.

“Eu nu am văzut reluări, nu pot să spun că nu m-am bucurat că s-a întâmplat aşa, dar arbitrul a greşit. Eu n-am văzut nicio reluare, dar nu cred că a fost fault la Beto. Din ce mi-au zis prietenii care au văzut meciul, Beto nu prea avea unde să degajeze.

Beto este un portar foarte bun, s-a văzut şi astăzi, dar din păcate a făcut acea greşeală. E un portar foarte bun şi ne dă siguranţă, astăzi ne-a scos, ca să fiu elegant. De ce greşesc arbitrii? Întrebaţi-i pe ei, nu pe mine.

Nu există rejucarea meciului în fotbal, iar eu nu fac lucruri de genul ăsta, pentru că nu e cazul. O să am o discuţie cu Beto să nu mai facă aşa ceva, este a doua oară când gafează şi e cam mult. N-ai cum să comentezi arbitrajul când se greşeşte în favoarea ta. Probabil, dacă nu exista eroarea lui Radu Petrescu, nu am fi câştigat meciul cu Voinţa”, a declarat Iuliu Mureşan la Sport.ro

În minutul 74 al partidei dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj, brigadă condusă de la Radu Petrescu a decis să anuleze un gol perfect regulamentar al gazdelor pentru fault în atac. De fapt, portarul CFR-ului şi-a calculat greşit paşii, a ratat o degajare simplă, dar pentru a încerca să salveze aparenţele s-a aruncat pe gazon simulând că a fost faultat.

Beto a avut noroc, arbitrii l-au crezut, iar golul Voinţei a fost anulat. Toată faza s-a întâmplat la scorul de 0-0. Meciul s-a încheiat cu victoria CFR-ului, gruparea condusă de Jorge Costa reuşind să înscrie golul salvator în minutul 84 prin Renan Garcia.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu