Paszkany îl scuză Beto: „Terenul Voinţei Sibiu seamănă cu un maidan pentru raţe”

3 155

arpad paszkany 1Arpad Paszkany a avut o intervenţie la postul clujean de televiziune NCN. Şeful feroviarilor i-a găsit alibiuri lui Beto pentru simularea de la Sibiu.

„Degeaba investim bani şi energie, dacă suprafaţa de joc la unele echipe n-are nimic în comun cu fotbalul. La Sibiu era mai degrabă un maidan pentru raţe. Beto are acea execuţie nefericită din cauza calităţii gazonului. 20 la sută e greşeala sa, 80 la sută e de vină terenul. E cu privirea sus, vrea să paseze bine, dar loveşte pămîntul din cauza unei denivelări. Nu e bine să fii prea tehnic, acolo unde chiar nu e cazul.

Eu cred că pe o asemenea suprafaţă de joc baţi şi Barcelona, cu puţină concentrare. Valoarea echipelor se egalizează spre partea inferioară a noţiunii”, a spus Paszkany, care a adăugat că Radu Petrescu n-a greşit intenţionat. „Să fim serioşi. Şi noi am piedut 5 puncte pe mîna arbitrilor, în acest sezon. Cel puţin 5 puncte! Oricum, nu ştiu cum s-ar fi desfăşurat partida la 0-1. Şi la Braşov am fost conduşi şi am cîştigat 2-1. Acea decizie ţine exclusiv de valoarea arbitrului. Sînt şi asistenţi, doi la un meci, care uneori lasă impresia că stau degeaba. Cînd intervin, strică tot”, a mai spus Paszkany. sursa: gsp.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. ssososoooo scrie

  auzi teren ca un maidan de rate.Pai ma ungur i-m-p-u-t-i-t uitate si tu pe vremea asta in liga 1 si vezi ca terenul sibiului la cum arata este printre cel mai bun.Pai daca pe terenul nou de la U cluj era o pata mare de pamant la centru fara iarba.
  Penalilor.

 2. andutu scrie

  chelia ta arata a maidan pt rate nesimtitule!

 3. me scrie

  si chelia ta tot a maidan pe care se cacarisesc ratele, aduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.