arpad paszkany 1

arpad paszkany 1Arpad Paszkany a avut o intervenţie la postul clujean de televiziune NCN. Şeful feroviarilor i-a găsit alibiuri lui Beto pentru simularea de la Sibiu.

„Degeaba investim bani şi energie, dacă suprafaţa de joc la unele echipe n-are nimic în comun cu fotbalul. La Sibiu era mai degrabă un maidan pentru raţe. Beto are acea execuţie nefericită din cauza calităţii gazonului. 20 la sută e greşeala sa, 80 la sută e de vină terenul. E cu privirea sus, vrea să paseze bine, dar loveşte pămîntul din cauza unei denivelări. Nu e bine să fii prea tehnic, acolo unde chiar nu e cazul.

Eu cred că pe o asemenea suprafaţă de joc baţi şi Barcelona, cu puţină concentrare. Valoarea echipelor se egalizează spre partea inferioară a noţiunii”, a spus Paszkany, care a adăugat că Radu Petrescu n-a greşit intenţionat. „Să fim serioşi. Şi noi am piedut 5 puncte pe mîna arbitrilor, în acest sezon. Cel puţin 5 puncte! Oricum, nu ştiu cum s-ar fi desfăşurat partida la 0-1. Şi la Braşov am fost conduşi şi am cîştigat 2-1. Acea decizie ţine exclusiv de valoarea arbitrului. Sînt şi asistenţi, doi la un meci, care uneori lasă impresia că stau degeaba. Cînd intervin, strică tot”, a mai spus Paszkany. sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. auzi teren ca un maidan de rate.Pai ma ungur i-m-p-u-t-i-t uitate si tu pe vremea asta in liga 1 si vezi ca terenul sibiului la cum arata este printre cel mai bun.Pai daca pe terenul nou de la U cluj era o pata mare de pamant la centru fara iarba.
    Penalilor.