quo – vadis

quo %e2%80%93 vadisGrupul Satiric Quo-Vadis din cadrul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu în perioada 25-27 noiembrie 2011 la Festivalul Naţional Studenţesc de Satiră şi Umor de la Târgu Mureş, unde au câştigat premii la toate secţiunile la care au participat.

Astfel la secţiunea program satiric şi umoristic individual, Formaţia “Quo-Vadis” şi-a adjudecat locul I, iar la duet a urcat pe podium de două ori, obţinînd un loc II şi un loc III. La secţiunea grup, genul pantomimă locul III a fost acordat tot Formaţiei “Quo-Vadis”, iar la creaţie foto şi caricatură juriul de specialitate a acordat reprezentanţilor centrului universitar Sibiu un premiu special.

La cea de a 13-a ediţie a Festivalului Naţional de Satiră şi Umor, desfăşurat la Târgu Mureş au participat formaţii studenţeşti din Sibiu, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Bucureşti şi Târgu Mureş. Acestea au oferit spectatorilor un show pe cinste prezentînd programe artistice de satiră şi umor individuale, în duet sau grup.

„Suntem într-o perioadă plină de competiţii şi participări la festivaluri şi concursuri naţionale. Ne bucurăm că membri formaţiei Quo Vadis s-au impus în competiţia de la Târgu-Mureş şi suntem convinşi că ne vor reprezenta cu cinste şi la următoarele concursuri naţionale. Studenţii militari ne-au confirmat încă dată ca originalitatea şi creativitatea sunt atuurile programelor create, regizate şi prezentate de ei atât în competiţiile naţionale cât şi în spectacolele locale“, a declarat Liliana Popescu, director Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns