Programul de 1 decembrie pentru serviciile de utilitate publică din cadrul primăriei Sibiu

0 117

primaria sibiu3Ziua de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, va fi liberă şi pentru funcţionarii din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu şi a serviciilor din subordinea Consiliului Local.

În cazul Serviciului Stare Civilă, decesele care se produc în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie vor putea fi declarate şi înregistrate la starea civilă în data de 2 decembrie.

Excepţie va face Serviciul Grădina Zoologică unde se lucrează şi în această zi după programul normal (ora 9 la 17).

De asemenea, mijloacele de transport în comun Tursib vor circula în data de 1 decembrie după un program special redus, cu respectarea orelor de plecare din capetele de linii şi a orelor la care circulă cursele profesionale. Nu vor circula însă autobuzele ce suplimentează în mod normal cursele pentru elevi. De asemenea, călătorii care doresc să îşi încarce cardurile abonament pot face acest lucru la punctele de vânzare Tursib, între orele 6.30 – 21.30.

Poliţia Locală îşi va suplimenta efectivele în data de 1 decembrie pentru a asigura desfăşurarea fără probleme a manifestărilor şi evenimentelor dedicate Zilei Naţionale a României.

Pieţele agro-alimentare din Sibiu vor fi şi acestea deschise publicului în data de 1 decembrie, iar utilajul pentru ridicări auto îşi va desfăşura normal activitatea pentru a fluidiza traficul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...