“Egretta”celor de la Grimus se lansează la Music Pub. The Noise susţin concertul de debut

0 147

GRIMUSDupă uriașul succes înregistrat în primăvară, trupa Grimus revine la Music Pub, mâine, 1 decembrie, de la ora 20,30, pentru a-și lansa cel mai recent album – Egretta. Trupa locală The Noise debutează de Ziua Națională pe scena Indie-Rock –ului românesc, prin concertul susținut în deschiderea celor de la Grimus.

Grimus este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, sub numele de Rivers. Trupa este formată din Bogdan Mezofi (vocals), Valentin Rauca (guitar), Cristian Csapo (guitar), Lehel Kiss (keyboard), Titus Vadan (bass) și Tamas Adorjani (drums).

Egretta, al doilea album al trupei, este rezultatul colaborării cu producătorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope), care s-a implicat în toate etapele înregistrării albumului. Masteringul, în schimb, este opera lui UE Nastasi de la studiourile Sterling Sound din New York, responsabil printre altele de remasterizarea întregului catalog AC/DC.
Albumul este produs si distribuit în exclusivitate în România de către A&A Records, sub licența SpaceRay Music.
Primele două single-uri de pe acest album, Face the Light și Vanity, au fost lansate pe rând începând din vara acestui an și au ocupat fiecare locul întâi în topul Radio Guerrilla. Cel de-al treilea single, In Your

Eyes a ajuns în ziua lansării albumului direct pe locul întâi al topului.

Sibiu are o nouă trupă de indie-rock

Pe de altă parte, trupa ce va cânta în deschiderea celor de la Grimus, The Noise își face debutul pe scena Indie-Rock românească.

The Noise s-a născut din alipirea singurelor formații de indie-rock din Sibiu –  DriveThru și The Cashes – și este compusă din Paul Grigoraș (guitar&vocals), Bogdan Tătăroiu (drums), Horia Mărginean (guitar) și Sebastian Marcovici (bass&vocals).

Intrarea la concert se face pe baza brățărilor, care se pot achiziționa la intrare, contra sumei de 10 lei.

După concert, băieții de la Grimus și The Noise vă invită la un afterparty în Music Pub Extension.

Seria concertelor din această iarnă va continua la Music Pub cu  lansarea albumului Heroes, a celor de la Toulouse Lautrec. Coma, Robin and the Backstabbers, Electric Fence, Luna Amară și Liverpool sunt alte câteva trupe ce vor susține concerte la Music Pub.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...