vizita agnita

vizita agnitaZi importanta pentru membri Sfatului Batranilor Copsa Mica si cei ai Casei Seniorilor Agnita care s-au intalnit la Agnita, pentru prima data de la infiintarea acestor organizatii.

Luni, 28.11.2011, prin mijlocirea si in prezenta primarilor din Copsa Mica, Daniel |Tudor Mihalache si din Agnita, Radu Curcean, “seniorii” din cele doua localitati s-au intalnit pentru a pune bazele unor actiuni viitoare comune, care sa aduca bucurie in randul membrilor acestor organizatii.

Primirea facute de gazdele din Agnita a fost una deosebita, dl. presedinte Efta Doru si consiliul de coordonare al Casei Seniorilor demonstrand fara echivoc nivelul de organizare la care au ajuns deja, prilej pentru membri Sfatului Batranilor din Copsa Mica, condusi de dl. presedinte Iuliu Domsa, de a lua un exemplu de bune practici pe care sa-l implementeze si la Copsa Mica.

Cum se spune in popor, „s-au vazut, s-au placut“ si acum copsenii asteapta cu interes vizita agnitenilor la evenimentele organizate la Copşa Mică.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu