Seniorii din Copşa Mică şi Avrig au stat la taclale

0 126

vizita AgnitaZi importanta pentru membri Sfatului Batranilor Copsa Mica si cei ai Casei Seniorilor Agnita care s-au intalnit la Agnita, pentru prima data de la infiintarea acestor organizatii.

Luni, 28.11.2011, prin mijlocirea si in prezenta primarilor din Copsa Mica, Daniel |Tudor Mihalache si din Agnita, Radu Curcean, “seniorii” din cele doua localitati s-au intalnit pentru a pune bazele unor actiuni viitoare comune, care sa aduca bucurie in randul membrilor acestor organizatii.

Primirea facute de gazdele din Agnita a fost una deosebita, dl. presedinte Efta Doru si consiliul de coordonare al Casei Seniorilor demonstrand fara echivoc nivelul de organizare la care au ajuns deja, prilej pentru membri Sfatului Batranilor din Copsa Mica, condusi de dl. presedinte Iuliu Domsa, de a lua un exemplu de bune practici pe care sa-l implementeze si la Copsa Mica.

Cum se spune in popor, „s-au vazut, s-au placut“ si acum copsenii asteapta cu interes vizita agnitenilor la evenimentele organizate la Copşa Mică.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...