Gaz Metan cere ca fugarul Eric de Oliveira să stea pe tuşă 24 de etape: „Va fi suspendat”

Dinamoviştii se lovesc de o nouă problemă în tentativa de a transfera un fost jucător al Gazului. După ce Pârvulescu a fost întors în iarnă de la vizitele medicale, Eric (foto) are şi el şanse tot mai mici să ajungă în „Ştefan cel Mare”.

Dinamo  vrea să profite de situaţia fostului golgheter al Mediaşului care n-a prins niciun joc la Karpaty Lvov şi regretă că a plecat în Ucraina. Badea s-a gândit să-l înregimenteze la iarnă, dar se loveşte de mai multe probleme. Impresarii i-au spus că fără 750.000 de euro, jucătorul nu se îmbracă în „alb-roşu”, iar acest preţ îl ţine departe şi pe Florian Walter, care îl dorea şi el pentru „U” Cluj.

Între timp a mai apărut o problemă. Situaţia contractuală a jucătorului nu este nici pe departe rezolvată, după spusele lui Ioan Horoba, directorul general al lui Gaz Metan. „Zilele acestea trebuie să primim răspunsul în cazul său de la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. Am respectat toate procedurile. L-am penalizat cu 25 la sută din contract şi ne-am adresat apoi comisiei. Eric va trebui să plătească, pentru că a părăsit clubul nejustificat”, dezvăluie Horoba. Oficialul Gazului e sigur că brazilianul va fi suspendat şi că nu va putea juca nicăieri în acest sezon. „Noi am cerut suspendarea lui între 16 şi 24 de etape. A primit cartea verde temporar până la soluţionarea cazului, dar nu este liber. Sută la sută va fi pedepsit”, este de părere Horoba.

Cazul lui Eric s-a discutat încă de acum o săptămână, iar Ioan Horoba aşteaptă să primească astăzi o decizie în acest sens.

Am văzut declaraţia lui, că îi pare rău că a plecat. Se dovedeşte că a făcut o greşeală. El putea să plece de la Mediaş, cum era normal
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

4 luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Eric, Gaz Metan – KuPs 2-0, pe 21 iulie

sursa: prosport.ro

acestacumalbbadeaceredoreaflorian walterjocjucakarpatykupsmareniciprinsprosport rosenssteasursau clujucraina
Comentarii (0)
Comentează