Fotbal puțin și remiză albă între Voința Sibiu și U Cluj pe Municipal în Sub Arini

0 109

vointa1Voința nu s-a speriat nici de U Cluj și a jucat la fel de bine cum a făcut-o cu CFR-ul. Universitatea a avut marile ocazii în prima repriză, dar după pauză a ajuns doar sporadic la poarta lui Miron.

Sibiul s-a prezentat cu răni pe cord deschis după măcelul suferit în meciul cu cealaltă echipă a Clujului. Pelici și-a îndemnat jucătorii să joace la fel de ofensiv în fața Clujului lui Badea, la care s-a simțit lipsa ”prințului” Cristea.

Bănățeanul de pe banca Sibiului a mizat încă din primul minut pe Cigan în locul absentului Beza și l-a trimis în bandă pe Claudiu Bunea, pentru a hărțui apărarea Universității, dar mutările nu au prea dat roade, cel puțin în prima repriză. Lukanovic nu a primit deloc pase utile, iar Popa nu a mai strălucit la fel ca în partidele anterioare.

De partea cealaltă, în lipsa lui Cristea și a lui Niculescu, lăsat pe banca de rezerve, Clujul a mizat pe tupeul lui Marinescu și incisivitatea lui Tony.

Jocul nu a fost unul spectaculos, dovadă fiind faptul că prima ocazie mai importantă a venit abia în minutul 18, Cojocnean șutând puțin peste poarta lui Miron de la 14 metri.

Același jucător a ratat 3 minute mai târziu, din numai 4 metri, balonul șutat trecând mult peste buturile lui Miron.

Tot ”U” a trecut pe lângă gol cu patru minute înainte de pauză, Tony luftând pe lângă balon din 3 metri, la un corner bătut bine de Boștină.

Voința a avut cu adevărat prima ocazie, abia în minutul 43, dar Matache a blocat bine șutul din cross al lui Lukanovic.

 Mitan secund pe contre

Conștiente că un punct e mai bun decât nimic, ambele echipe au preferat să o lase mai moale în debut de a doua repriză. Pelici și-a adus aminte însă că de la retrogradare nu se scapă cu egaluri și a forțat atacul pe final de meci. Burlacu și Coman au luat locul lui Bunea și Lukanovic, iar meciul s-a dezmorțit din nou.

Coman, Popa sau Antohi nu au reușit însă să găsească breșa în defensiva clujeană, iar meciul s-a terminat cu o remiză echitabilă, dar care nu ajută prea mult nici una din combatante. Voința rămâne pe loc retrogradabil, iar U Cluj pierde contactul cu primele 3 locuri, acolo unde se situează și rivala CFR.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.