fotbal puțin și remiză albă între voința sibiu și u cluj pe municipal în sub arini

fotbal puțin și remiză albă între voința sibiu și u cluj pe municipal în sub ariniVoința nu s-a speriat nici de U Cluj și a jucat la fel de bine cum a făcut-o cu CFR-ul. Universitatea a avut marile ocazii în prima repriză, dar după pauză a ajuns doar sporadic la poarta lui Miron.

Sibiul s-a prezentat cu răni pe cord deschis după măcelul suferit în meciul cu cealaltă echipă a Clujului. Pelici și-a îndemnat jucătorii să joace la fel de ofensiv în fața Clujului lui Badea, la care s-a simțit lipsa ”prințului” Cristea.

Bănățeanul de pe banca Sibiului a mizat încă din primul minut pe Cigan în locul absentului Beza și l-a trimis în bandă pe Claudiu Bunea, pentru a hărțui apărarea Universității, dar mutările nu au prea dat roade, cel puțin în prima repriză. Lukanovic nu a primit deloc pase utile, iar Popa nu a mai strălucit la fel ca în partidele anterioare.

De partea cealaltă, în lipsa lui Cristea și a lui Niculescu, lăsat pe banca de rezerve, Clujul a mizat pe tupeul lui Marinescu și incisivitatea lui Tony.

Jocul nu a fost unul spectaculos, dovadă fiind faptul că prima ocazie mai importantă a venit abia în minutul 18, Cojocnean șutând puțin peste poarta lui Miron de la 14 metri.

Același jucător a ratat 3 minute mai târziu, din numai 4 metri, balonul șutat trecând mult peste buturile lui Miron.

Tot ”U” a trecut pe lângă gol cu patru minute înainte de pauză, Tony luftând pe lângă balon din 3 metri, la un corner bătut bine de Boștină.

Voința a avut cu adevărat prima ocazie, abia în minutul 43, dar Matache a blocat bine șutul din cross al lui Lukanovic.

 Mitan secund pe contre

Conștiente că un punct e mai bun decât nimic, ambele echipe au preferat să o lase mai moale în debut de a doua repriză. Pelici și-a adus aminte însă că de la retrogradare nu se scapă cu egaluri și a forțat atacul pe final de meci. Burlacu și Coman au luat locul lui Bunea și Lukanovic, iar meciul s-a dezmorțit din nou.

Coman, Popa sau Antohi nu au reușit însă să găsească breșa în defensiva clujeană, iar meciul s-a terminat cu o remiză echitabilă, dar care nu ajută prea mult nici una din combatante. Voința rămâne pe loc retrogradabil, iar U Cluj pierde contactul cu primele 3 locuri, acolo unde se situează și rivala CFR.

Ultima oră

Comentariul meu