video declarații după voința sibiu - u cluj, 0-0. oaspeții s-au plâns de calitatea gazonului

video declarații după voința sibiu - u cluj, 0-0. oaspeții s-au plâns de calitatea gazonuluiAntrenorul clujenilor, Ionuț Badea crede că altul era rezultatul meciului dacă gazonul de la Sibiu era mai bun. Badea crede însă că Voința a meritat un punct. De partea cealaltă Sandu Tăbârcă s-a arătat mulțumit și cu punctul câștigat. Voința joacă etapa viitoare la Mioveni.

“O partidă aşa cum mă aşteptam, destul de dificilă din punct de vedere al terenului şi adversarului. Am controlat majoritatea timpului de joc, n-am reuşit să înscriem, dar sunt puţine lucruri pe care pot să le reproşez jucătorilor. Cu puţină concentrare câştigam. Meritul echipei gazdă este de lăudat. Sunt convins că un oraş ca Sibiul nu va lăsa acest fenomen să se zbată în mediocritate, iar municipalitatea va găsi resurse pentru o bază materială. Acest teren nu i se potriveşte lui Claudiu Niculescu, ar fi intrat doar dacă ar fi fost mare nevoie”, a spus Badea.

Ionuţ Badea consideră că arbitrajul lui Alexandru Deaconu a fost corect. “A fost un arbitraj corect, nu am văzut nici măcar un arbitraj compensatoriu. Este un punct câştigat. Era important să menţin motivaţia jucătorilor ridicată. Avem o strategie de transferuri, dar toate lucrurile concrete le vom discuta această perioadă de vacanţă. În condiţiile date nu fac aprecieri individuale şi nu o să o fac şi azi. Fireşte că va fi o analiză cu privire la această partidă pe care o să o fac cu jucătorii”, a menţionat el.

Tăbârcă: ”Am jucat la victorie. Așa vom juca și la Mioveni”

Directorul tehnic al Voinţei Sibiu, Sandu Tăbârcă, a declarat că la meciul cu Universitatea Cluj cele două echipe săau anihilat reciproc. “A fost un joc de analizat pentru antrenori din punct de vedere tactic, ne-am anihilat reciproc. În rest, încercăm să vedem partea pozitivă. Sibiul a reuşit după ani mulţi să ajungă în Liga I. Dorim ca această bucurie să o împărtăşim cu oamenii de aici. Normal că ne-am fi dorit să câştigăm, dar dintre echipele pe care le-am întâlnit acasă «U» a fost cea mai disciplinată tactic. Ăsta e terenul pe care-l avem, cu el trebuie să trăim. «U» e o echipă cu potenţial, nu sunt multe echipe care pot să aducă de pe bancă jucători ca şi cei de la Cluj. Puteam să avem 18 puncte, dar nu plângem pentru punctele pe care le-am pierdut cum le-am pierdut. Un arbitraj normal azi. Am jucat la victorie, fiecare meci îl jucăm la victorie. Nu le spun jucătorilor să ia un singur punct”, a precizat Tăbârcă.

Ultima oră

Comentariul meu