„Godot este așteptat“ în premieră la Sibiu. Vezi când și unde!

165

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă marți, 6 decembrie, ora 19:00, premiera spectacolului „Godot este așteptat“. Evenimentul va avea loc la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

„Godot este așteptat“ marchează cea de-a șasea premieră a stagiunii 2011 / 2012 de la Sibiu și îl aduce pe scenă pe actorul Tomohiko Kogi. Spectacolul este o adaptare după textul omonim al scriitorului nipon Seiko Ito, câștigător al Premiului Yukio Mishima pentru literatură în 1988. Prezentat în japoneză, cu supratitrare în limba română, spectacolul de pe scena teatrului sibian este o analiză asupra naturii umane ce preia teme importante ca religia, libertatea de alegere, timpul și izolarea omului modern.

Tomohiko Kogi a absolvit cursurile de actorie ale Universității Wasia Waseda din Tokyo și este colaborator al Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu din 2007, unde joacă în unsprezece spectacole: Casa Andersen – povești de Crăciun, D’ale carnavalului, Faust, Frumoasa din pădurea adormită (Secția Germană),  Hoții (Secția Germană), Kafka meets Japan, Love Factory, Metamorfoze, Puricele în ureche (Secția Germană), Talismanul (Secția Germană) și Visul unei nopți de vară (Secția Germană).

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală și online pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.