Ateliere de creaţie în această iarnă la Art Boutique sub egida „ARTworks”

Anul acesta Art Boutique împlineşte doi ani. Târgul de handmade început acum şapte ediţii într-o joacă pregăteşte ceva special pentru toţi cei care apreciază lucrurile unicat, pentru cei îndemânatici sau care pur şi simplu nu şi-au pierdut cheful de joacă.

ARTworks, atelierele de creativitate pentru copii şi părinţi din cadrul Art Boutique, promovează implicarea activă în procesul de învăţare, exersarea deprinderilor artistice şi creative şi facilitează petrecerea timpului liber într-un mod constructiv şi benefic, atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

ARTworks se adresează tinerilor cu vârsta curpinsă între 8 şi 16 ani şi în special celor care doresc să deprindă aptitudini practice sau care vor să-şi dezvolte creativitatea şi imaginaţia. Atelierele se vor desfăşura zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, într-un spaţiu special amenajat la Centrul Cultural Habitus, în intervalul orar 15:00 – 17:00. Participanţii vor fi îndrumaţi de un profesor coordonator cu studii în domeniul artelor plastice.

Organizatorii vor pune la dispoziţie toate materialele necesare pentru realizarea tematicilor fiecărui atelier. Taxa de înscriere este de 10 lei/atelier iar înscrierile se pot face în limita a 20 de locuri/atelier.

acumArt Boutiqueartworksfihabitusora de sibiuSibiusimpluunicat
Comentarii (0)
Comentează