Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu are un program de supervoluntari

0 178

VOLUNTARI TEATRU SIBIUProgramul de voluntariat al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a fost premiat cu titlul „proiectul mobilizator de resurse din comunitate“ în cadrul Galei Supervoluntarilor ce a avut loc sâmbătă, 3 decembrie, la Hotel Continental Forum din Sibiu.

În cadrul aceleiași gale, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu a mai acordat un premiu special pentru „contibuția la dezvoltarea voluntariatului în domeniul tineret“ Laviniei Alexe, coordonatoarea programului de voluntariat al FITS, care a ținut să mulțumească în mod special voluntarilor pentru entuziasmul și deschiderea de care au dat dovadă.

Gala Supervoluntarilor a ajuns deja la cea de-a VI-a ediție și este organizată de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Printre câștigătorii ediției din acest an se numără Simona Stela Marți (Asociația EMMA), care a primit premiul „supervoluntarul anului 2011“ și Consiliul Județean al Elevilor, ce a fost premiat cu titlul de „cea mai activă organizație“ din Sibiu în domeniul voluntariatului.

Programul de voluntariat al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre primele proiecte de acest tip implementate în România, iar din 2008 se dezvoltă la nivel internațional prin facilitarea schimbului de experiență între tineri din toate colțurile lumii. În fiecare an, la Sibiu sunt selecționați 200 de voluntari ce participă la traininguri derulând activități în toate domeniile sectorului cultural.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.