Godot se lasă așteptat la Sibiu. Spectacolul a fost amânat. Vezi pentru ce dată!

0 137

godot este asteptat1Premiera spectacolului „Godot este așteptat“ programată pe data de 6 decembrie a fost amânată pentru o săptămână. Astfel, premiera spectacolului va fi prezentată marţi, 13 decembrie, ora 19:00, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor.

Decizia amânării premierei a fost luată ca urmare a livrării cu întârziere a unor piese de decor, ceea ce a dus la reconfigurarea programului de repetiții. „Tomohiko e un perfecționist și își dorește ca acest spectacol să fie o experiență importantă pentru spectatori.“ a declarat Antonia Ecaterinescu, responsabil marketing pentru acest proiect.

„Godot este așteptat“ marchează cea de-a șasea premieră a stagiunii 2011 / 2012 de la Sibiu și îl aduce pe scenă pe actorul Tomohiko Kogi, în primul spectacol în limba japoneză de la Teatrul Național din Sibiu. Spectacolul este o adaptare după textul omonim al scriitorului nipon Seiko Ito, câștigător al Premiului Yukio Mishima pentru literatură în 1988 și este prezentat cu supratitrare în limba română.

Tomohiko Kogi a absolvit cursurile de actorie ale Universității Wasia Waseda din Tokyo și este colaborator al Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu din 2007, unde joacă în unsprezece spectacole: Casa Andersen – povești de Crăciun, D’ale carnavalului, Faust, Frumoasa din pădurea adormită (Secția Germană),  Hoții (Secția Germană), Kafka meets Japan, Love Factory, Metamorfoze, Puricele în ureche (Secția Germană), Talismanul (Secția Germană) și Visul unei nopți de vară (Secția Germană).

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală și online pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.