Moş Nicolae vine la Simba Hotel pentru al patrulea an consecutiv

2 141

Pentru aceşti copii, cu vârsta cuprinsă între 3 si 14 ani, organizatorul campaniei – Simba Hotel, împreună cu partenerii de organizare: Simba Restaurant, Simba Catering, Phoenix Mecano Plastic şi Takata vor lăsa în ghetele aşezate în  faţa hotelului de pe pe Calea Dumbrăvii, nr 12, Sibiu, cadouri de Moş Nicolae.

Pe data de 6 decembrie 2011, la ora 11:00 dimineaţa, copiii vor veni la Sibiu pentru a descoperi cadourile lăsate de Moş Nicolae în ghetuţe. Aşa cum se întâmplă deja de trei ediţii şi în acest an copiii vor servi prânzul la Simba Restaurant în ziua de Sfântul Nicolae.

Şi sibienii participă la acţiune

După ediţia întâi, tot mai mulţi sibieni s-au alăturat campaniei şi au venit în ajun de Moş Nicolae, pe Calea Dumbrăvii, nr. 12, Sibiu pentru a lăsa cadouri în ghetuţele din faţa hotelului. Astfel, pe lângă cadourile oferite de Simba Hotel şi partenerii de organizare ai fiecărei ediţii, copiii au primit cadouri şi de la oameni de rând: rechizite, fructe, dulciuri, jucării şi haine.

Campania „Moş Nicolae vine la Simba Hotel” a debutat în 2008. De atunci şi până în prezent au participat la acţiune copiii din toate centrele de plasament din Sibiu. Informaţii despre eveniment precum şi fotografii de la ediţiile precedente se găsesc pe contul de facebook al evenimentului: www.facebook.com/MosNicolaevinelaSimbaHotel.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
 1. foto scrie

  cel mai ingenios mod de a-ti face publicitate. valoarea castigului de imagine incontestabil mai mare decat pungile alea.

  1. Miha scrie

   nu poate cineva sa faca ceva ok in tara asta fara sa-l traga ceilalti in jos. ce conteaza cu ce scop au facut cadouri????? ei macar le fac o bucurie copiilor.
   lumea care merge la simba nu stiu daca merge pt gesturile pe care le fac ei sau pentru mancare, si ma indoiesc ca or sa fie oameni in dimineata asta care o sa le faca mancare doar pentru ca ei au facut azi cadouri unor copii abandonati
   ce-ar fi s intram in spiritul sarbatorilor si sa fim mai buni cu totii

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.