Ariton anunţă: „Constantin Trihenea a demisionat de la Hidroelectrica”. Vezi motivul demisiei!

1 188

triheneaConstantin Trihenea, directorul general al Hidroelectrica, a demisionat din funcţie, din motive personale. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Ion Ariton, informează Mediafax. Potrivit unor surse din sectorul energetic, Trihenea a fost obligat să-şi dea demisia pentru că fiul său este angajat al Hidroserv Sibiu.

Dragoş Zahia, directorul general adjunct al Hidroelectrica, va fi numit director interimar al companiei, a adăugat Ariton.

Contactat de  ziarul „Adevărul”, ministrul Economiei, Ion Ariton, a susţinut că Trihenea şi-a înaintat demisia din cauza unor motive personale. „Dânsul a decis, eu am luat la cunoştinţă de decizia sa”, a precizat ministrul. Întrebat ce a discutat în această dimineaţă cu cei doi oficiali ai Hidroelectrica, Ariton a răspuns: „Era normal să vină la mine cu înlocuitorul său, să discutăm”. Potrivit unor surse din sectorul energetic, Trihenea a fost obligat să-şi dea demisia pentru că fiul său este angajat al Hidroserv Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. blonda de la dreptul PDL scrie

    Acest domn Trihenea si-a dat demisia din motive de Forta Majora. Si-a permis sa traga heblul la Alro fara sa ma anunte macar pe mine .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.