trihenea

triheneaConstantin Trihenea, directorul general al Hidroelectrica, a demisionat din funcţie, din motive personale. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Ion Ariton, informează Mediafax. Potrivit unor surse din sectorul energetic, Trihenea a fost obligat să-şi dea demisia pentru că fiul său este angajat al Hidroserv Sibiu.

Dragoş Zahia, directorul general adjunct al Hidroelectrica, va fi numit director interimar al companiei, a adăugat Ariton.

Contactat de  ziarul „Adevărul”, ministrul Economiei, Ion Ariton, a susţinut că Trihenea şi-a înaintat demisia din cauza unor motive personale. „Dânsul a decis, eu am luat la cunoştinţă de decizia sa”, a precizat ministrul. Întrebat ce a discutat în această dimineaţă cu cei doi oficiali ai Hidroelectrica, Ariton a răspuns: „Era normal să vină la mine cu înlocuitorul său, să discutăm”. Potrivit unor surse din sectorul energetic, Trihenea a fost obligat să-şi dea demisia pentru că fiul său este angajat al Hidroserv Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Acest domn Trihenea si-a dat demisia din motive de Forta Majora. Si-a permis sa traga heblul la Alro fara sa ma anunte macar pe mine .