fbpx

Noi abordări ale calității în învățământul superior dezbătute vineri la ULBS

0 135

ulbsUniversitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează prima ediție a conferinței naționale „Noi abordări ale calității în învățământul superior” din cadrul proiectului „Excelența academică în învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă- un demers pentru calitate”.

Evenimentul va avea loc vineri, 9 decembrie, începând cu ora 10:00, în aula Avram Iancu a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte.

Lucrările conferinţei vor aborda teme de interes pentru învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă, cum ar fi: îmbunătăţirea politicilor de calitate şi management al calităţii în IDIFR, implementarea noilor tehnologii TIC, exemple de bune practici, elaborarea şi editarea materialelor de studiu, precum si studii de caz privind calitatea absolventilor.

Conferinţa se va desfăşura simultan în cele patru centre universitare partenere în proiect: Sibiu, Alba-Iulia, București și Timișoara .

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere” Domeniul major de intervenţie 1.2 „Calitate în învăţământul superior”.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.