Trasee modificate la autobuzele 18, 2, 10 şi curse mai puţine pe alte rute. Vezi schimbările propuse de TURSIB!

724

Consilierii locali vor aproba joi programul curselor mijloacelor de transport în comun, valabile de la 1 ianuarie 2012. Autobuzul 18 va circula până în Cartierul Tineretului.

TURSIB spune că a făcut verificări în teren şi s-au constatat unele neconcordanţe:

„Traseul 18 se va modifica prin prelungirea itinerariului până în Cartierul Tineretului – ca urmare a cererilor făcute de sibienii care locuiesc în această zonă.

La traseele 11, 113,115, 117, 118 şi 23, s-au redus anumite curse, care în urma determinărilor făcute de personalul TURSIB, s-au dovedit a transporta un număr foarte mic de călători (sub 10)

Ca urmare a reabilitării podului, pe porţiunea între Cema şi Tăbăcărie, s-au modificat traseele autobuzelor 2 şi 10. Astfel autobuzele de pe traseul 2 nu vor mai circula până la Tăbăcărie, iar în schimb vor circula până aici autobuzele de pe traseul 10”, se arată în proiectul de hotărâre ce se va afla joi pe masa consilierilor locali.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
 1. mihai scrie

  interesant!
  oare consilierii locali pe când vor “concepe” o stategie de a “lega” cisnădia de sibiu, peste deal…având în vedere că toată această zonă s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp…
  sau TURsib-ul se teme de “concurenţa” loială sau de rechini
  ar fi interesant să aflăm un puct de vedere de la tursib…de exemplu traseul 1 cum se duce pâna la viile …de ce nu ar creea un traseu spre sevis-cisnădie…

  cu stimă.,

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.