fbpx

Vineri are loc Gala Sportului şi Tineretului Sibian 2011, la Teatrul Gong

0 252

gala sportului sibianEvenimentul este organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu si finantat de catre Primaria Municipului Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Gala Sportului Sibian, este un eveniment cu o lunga  traditie care incheie in fiecare decembrie, un an de munca in domeniul Sportului. Este o ocazie unica, in care sportivi, antrenori, tehnicieni, sponsori, media, toti ce-si aduc contributia la dezvoltarea acestui domeniu sa se intalneasca, sa se felicite reciproc, sa se bucure de rezultate si sa-si propuna obiective pentru urmatorul an competitional.

Gala va fi un eveniment in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni sportivi ai judetului Sibiu, care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2011. Totodata evenimentul isi propune sa promoveze imaginea sportului, a fair – play-ului in judetul Sibiu, in vederea  dezvoltării sportului de performanţă şi stimulării interesului diferitelor pături sociale în practicarea educaţiei fizice, a miscarii pentru sanatate.

Anul acesta in cadrul Galei vor fi decernate premii si in domeniul tineretului, dupa cum urmeaza: cel mai bun proiect de tineret, cea mai activa organizatie neguvernamentala de tineret si doua premii speciale, destinate centrelor de tineret din Sibiu si Rasinari. De asemenea vor mai fi decernate premii pentru jurnalistul, institutia si sponsorul care au sprijinit activitatea in domeniul sportului si tineretului.

Premierea va fi intercalata cu momente artistice si se va finaliza cu o reuniune a participantilor, in foaierul Teatrului GONG, gazda evenimentului nostru.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.