masina sparta

masina spartaDoi minori în vârstă de 16 ani sunt cercetaţi penal după ce au fost surprinşi  în timp ce sustrăgeau o geantă dintr-o maşină. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1000 lei.

În după-masa zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroul Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Sibiu, aflaţi în serviciu de patrulare,  au surprins în flagrant doi minori care au sustras o geantă dintr-un autoturism parcat pe strada Gimnasticii, prin dislocarea ramei geamului portierei.

Cei doi minori, ambii în vârstă de 16 ani şi domiciliaţi în municipiul Sibiu, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1000 lei. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi minori.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu