Moș Nicolae a adus zâmbetul pe chipul copiilor abandonați din Orlat

0 248

simba1Moș Nicolae a făcut o oprire lungă în Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, nr. 12, unde a lăsat în ghetuțele din fața Simba Hotel, 87 de cadouri pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat.


Copiii au primit anul acesta un sistem complet de sonorizare format din stație, boxe și microfoane, pentru sala de serbări a centrului, o masă de tenis cu palete și set de mingi, jocuri de echipă: Monopoly, Jocul Vieții, Scrable și Jocul Meseriilor precum și 87 de pachete individuale cu fructe, dulciuri și produse de igienă. Cadourile au fost oferite de Simba Hotel și partenerii acestei ediții Takata și Phoenix Mecano Plastic. Simba Restaurant și Simba Catering le-a oferit copiilor ca în fiecare an, un prânz delicios. Afișele ediției din acest an au fost realizate de Colibri Studio și Onyx.

Foarte multe cadouri de la sibieni

Anul acesta, numărul sibienilor care au venit în seara de cinci decembrie, să lase cadouri în ghetuțele copiilor, a crescut față de edițiile precedente. Copiii au primit de sibieni haine, jucării, baxuri cu ciocolată, fructe și rechizite. În unele ghetuțe sibienii au lăsat pentru copii chiar și bani. La acțiune au participat și copiii de la o grădiniță din Sibiu, care și-au donat jucăriile mai vechi.

Campania „Moş Nicolae vine la Simba Hotel” a debutat în 2008. De atunci şi până în prezent au participat la acţiune copiii din toate centrele de plasament din Sibiu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...