lindsay lohan 5

lindsay lohan 5Coperta ediţiei Playboy în care Lindsay Lohan a pozat goală a apărut pe internet înainte de data oficială planificată pentru publicare.

Coperta revistei pentru care vedeta în vârstă de 25 de ani a pozat recent a apărut pe internet înainte de data oficială stabilită pentru publicare, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta apare în imagine purtând doar o pereche de pantofi negri cu toc, însă corpul său este ascuns de un scaun cu spătarul în forma faimosului iepuraş Playboy.

Lindsay Lohan, care a primit 1 milion de dolari pentru a poza în Playboy, planificase să prezinte coperta revistei în emisiunea lui Ellen DeGeneres, pe 15 decembrie.

Aceasta nu este pentru prima dată când starleta americană pozează goală.

lindsayÎn 2008, Lindsay Lohan s-a dezbrăcat pentru o şedinţă fotografică specială, care a recreat celebrul colaj “Last Sitting” cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar şase săptămâni înainte de moartea vedetei americane, pentru numărul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus că s-a simţit “foarte confortabil” să pozeze goală.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele “Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi “Fete rele/ Mean Girls”. sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu