sensation white

sensation whiteDJ-i celebri vor mixa o noapte întreagă într-un decor fantastic, într-un show ce combină muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini şi efectele pirotehnice – primul spectacol marca Sensation în România – „Ocean of White”, ce va avea loc pe 21 aprilie 2012, la Romexpo, în Capitală.

Pe 21 aprilie 2012, în premieră în România, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transformă Pavilionul Central al Romexpo Bucureşti în „Ocean of White”, informează organizatorii show-ului din România, Events, anunţă Mediafax.

Peste un million şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe patru continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a făcut faimos şi care se păstrează (toţi participanţii se îmbraca în mod tradiţional exclusiv în alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzică, dans, teatru, lumini şi efecte pirotehnice. DJ-i faimoşi la nivel internaţional mixează o noapte întreagă într-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.
În fiecare vară, în Amsterdam, oraşul natal al acestui fenomen, se lansează un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code „be part of the night, dress în white” (fă parte din spectacol, îmbracă-te în alb n.r.), înainte de a porni în turneu în întreagă lume. În România, Sensation debutează în aprilie 2012 cu „Ocean of White”, un show celebru, o imersiune în translucid, într-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ-i, dansatori, focuri de artificii, cascade de apă, lasere şi multe altele.
„La «Ocean of White» sunt aşteptaţi peste 15.000 de participanţi. O cotă parte din preţul biletelor pleacă în scopuri caritabile la fundaţia Dance4Life, o platformă internaţională de luptă împotriva HIV, susţinută în aceste moment de aproape o jumătate de milion de oameni din întreaga lume”, a spus Sorina Burlacu, director general Events.
Ca peste tot în lume, line up-ul, compus din DJ de top, va fi anunţat cu două luni înainte de eveniment, a precizat Bas Meijer, Managing Director Sensation.

Lucrările de amenajare la Romexpo vor începe cu o săptămâna înainte de eveniment. Echipamentul tehnic al show-ului şi scena vor sosi în Capitală cu 40 de camioane. Pe scurt, 160 de cabine de sunet, 5 kilometri de de cabluri, 48 de fântâni, 20 de sisteme laser, 200 de efecte pirotehnice diferite vor fi pregătite în timp record de cei peste 200 de membri ai staffului ID&T, compania care deţine licenţa Sensation.
Începând de joi, biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim. Primele 1.000 de bilete în Ring au un preţ special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costă 440 lei, iar la categoria VIP, 770 de lei (incluzând loc rezervat la masă şi un voucher de consumaţie la bar de 100 de lei). După epuizarea primelor 1.000 de bilete la preţ special, biletele în Ring vor costă 240 lei. Tichetele sunt disponibile în reţeaua naţională Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.

Sursa: Mediafax

Comentariul meu

Lasă un răspuns