Sinead O’Connor se mărită azi a patra oară

0 104

Sinead O’Connor a anunţat că se va căsători cu iubitul ei, joi, chiar în ziua în care împlineşte 45 de ani. Acesta este al patrulea mariaj al cântăreţei irlandeze, insinead oconnorformează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

„Cu imensă bucurie, eu şi iubitul meu, Barry Herridge, ne vom căsători mâine, 8 decembrie 2011, într-un loc secret – nunta visurilor mele. Vom publica o fotografie sau două aici pe site, cât de curând vom putea”, a scris artista pe site-ul ei, miercuri.

„Sunt o fată fericită”, a adăugat ea.

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Sinead, care a divorţat în aprilie de vechiul prieten şi colaborator Steve Cooney, după o relaţie sentimentală care a durat doar opt luni.

Sinead, care are patru copii din mai multe relaţii, a mai fost căsătorită cu producătorul muzical John Reynolds şi jurnalistul Nicholas Sommerlad. În septembrie, Sinead O’Connor a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei din lumea întreagă, după ce a postat pe Twitter o serie de comentarii în care a vorbit despre dorinţa ei de a se sinucide. Artista a postat aceste mesaje după o şedinţă de terapie pe care a efectuat-o cu psihiatrul care o tratează de depresie. În mesajele postate pe Twitter, cântăreaţa irlandeză afirma că îşi doreşte ca următoarea tentativă de sinucidere să o „ucidă” şi i-a rugat pe fanii ei să îi sugereze o modalitate prin care ar putea să se sinucidă fără ca cei patru copii ai ei să afle despre acest lucru.

Sinead O’Connor a sugerat, totodată, faptul că despărţirea de soţul ei Steve Cooney a fost unul dintre motivele pentru care se simte atât de tristă şi a mărturisit că în ultimele luni s-a luptat din răsputeri pentru a menţine „o fericire de faţadă”. Artista a mai dezvăluit pe Twitter că „este disperată după sex” şi a adăugat într-un alt mesaj, postat câteva zile mai târziu: „Trebuie să anunţ că sunt în continuare în căutarea unui iubit. Asta dacă îşi doreşte cineva o femeie nebună, urâtă, grasă, cu tendinţe sinucigaşe şi care parcă suferă de sindromul Tourette”.

Sinead O’Connor a încercat să se sinucidă în urmă cu 12 ani, în ziua în care împlinea vârsta de 33 de ani. Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă şi garderoba androgină sunt noţiunile cu care Sinead O’Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese în anii ’80 – ’90 egalitatea între noţiunile de feminitate şi sexualitate.

Sinead O’Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei „Nothing Compares 2 U”, extrasă de pe albumul „I Do Not Want What I Haven’t Got”. Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...