steve

steveSteve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat în toamna acestui an, va avea o statuie din bronz, ce va fi dezvelită pe 20 decembrie, la Budapesta, într-un parc tematic dedicat pasionaţilor de tehnologie, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

Statuia, de mari dimensiuni, este realizată de sculptorul maghiar Erno Toth şi a fost comandată de omul de afaceri Gabor Bojar, directorul companiei producătoare de software Graphisoft.

Gabor Bojar a declarat că a avut o relaţie specială cu Steve Jobs, pe care l-a cunoscut cu ocazia unei conferinţe cu tematică informaţională organizată în urmă cu câţiva ani. Gabor Bojar a mai spus că Steve Jobs a avut un rol determinant pentru succesul companiei sale.

Sculptura îl prezintă pe Steve Jobs în ţinuta lui preferată: jeanşi şi helancă.

Statuia va fi dezvelită oficial pe 20 decembrie, într-un parc tematic din Budapesta dedicat pasionaţilor de tehnologiei, potrivit site-ului smh.com.au.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la vârsta de 56 de ani. Potrivit presei internaţionale, autorităţile locale au confirmat în 10 octombrie faptul că Steve Jobs a murit în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns