img 1665

img 1665Antrenorul Sibiului a declarat joi că speră ca Voinţa să obţină la Mioveni, în meciul de duminică de la ora 15.00, cea de a II-a victorie în deplasare în liga 1. Forika va absenta în această partidă. Coman şi Popa au şi ei probleme medicale.

„Suntem în faţa ultimei etape şi urmează un meci dificil, cu una din contracandidatele la evitarea retrogradării. Va fi un meci în care punctele valorează dublu. Sperăm să reuşim să scoatem maxim din acest joc. Dacă am reuşi o victorie ar fi foarte bine pentru noi. Mergem cu gândul să scoatem 3 puncte, adică ce nu am reuşit să scoatem în meciurile cu Dinamo, CFR Cluj şi U Cluj. Aş fi mulţumit să avem o ocazie şi să marcăm ca să învingem. Ne punem speranţe mari în acest joc. Aş fi multumit cu câte un punct din meciurile cu Mioveni şi Steaua, dacă acestea ne-ar aduce deaspura liniei ca să avem o iarnă liniştită. Dacă nu, atunci normal că nu aş fi mulţumit”, a spus Pelici.

 Remaniere de lot după meciul cu Steaua

Voinţa Sibiu va face schimbări în lotul actual de jucători, în pauza competiţională. „În mare parte rămânem cu acelaşi lot. Sunt câţiva jucători pe care vrem să îi aducem, dar sunt şi jucători la care e posibil să renunţăm. Se va face o analiză la tot ce s-a întâmplat în acest tur de campionat. Eu am nemulţumiri legate de faptul că nu am reuşit să înscriem mai multe goluri, pentru că dacă făceam acest lucru eram mai sus. Ca să rămânem în liga 1 ne trebuie puncte şi pentru puncte trebuie să dai goluri. Ori viziavi de acest aspect sunt nemulţumit”, a mai spus Alex Pelici.

 Optimism pentru retur

„Cred că în retur vom scoate mai multe puncte decât vom avea la finele turului. Deja suntem obişnuiţi cu liga 1 şi ştim cu ce se mănâncă fotbalul la acest nivel. Vreau să vă spun că nu cred că au fost echipe care să ne domine copios şi clar. Poate la Mediaş şi la Vaslui, preţ de 15-17 minute am fost dominaţi de echipele adverse. Voinţa a reuşit să ţină piept prin joc multor echipe din liga 1. Sincer nu cred că merităm să fim aşa de jos în clasament. Locul nostru este undeva mai sus” crede antrenorul Voinţei Sibiu.

 Tătar: „Nu ne-am făcut de râs în liga 1”

Unul din cei mai buni jucători ai Sibiului în acest tur de campionat, mijlocaşul Tătar, a declarat că e optimist înaintea meciului cu Mioveniul. „Suntem concentraţi la maxim ca să scoatem un rezultat bun la Mioveni. Este un meci de şase puncte şi vrem ca să batem şi să avem şi noi sărbători fericite.

Este diferenţă mare de la liga 2 la liga 1, dar vreau să spun că eu consider că nu ne-am făcut de ruşine în acest tur de campionat. Sibiul a jucat fotbal şi în 10 şi în 9 oameni şi a făcut-o mult mai bine decât alte echipe”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu