Canapeaua din serialul „Prietenii tăi”, scoasă la licitaţie

145

friendsCanapeaua portocalie din serialul american „Prietenii tăi/ Friends”, pe care personajele din acest sitcom îşi petreceau mult timp, în cafeneaua fictivă Central Perk, va fi scoasă la licitaţie, săptămâna viitoare, la Los Angeles, informează express.co.uk.

Canapeaua, evaluată între 4.000 şi 6.300 de dolari, va fi scoasă la licitaţie alături de fotoliul verde din aceeaşi cafenea fictivă din „Friends”, anunță Mediafax.

Vor mai fi scoase la vânzare posterul cu un cal al personajului Monica, rama galbenă de la vizorul uşii aceluiaşi personaj, un borcan de murături de pe platoul unde a fost filmat serialul şi un glob cu zăpadă, primit cadou de Crăciun de actorii din distribuţia serialului „Friends”.

Licitaţia „Icons of Hollywood” este organizată de casa Profiles in History şi va avea loc în zilele de 15 decembrie şi 16 decembrie în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.