coca cola

coca colaDupa ce a dat startul sarbatorilor de iarna, Coca-Cola aduce magia Craciunului mai aproape de tine si de cei dragi cu ajutorul Caravanei lui Mos Craciun. Caravana porneste din Bucuresti pe 12 decembrie și ajunge pe 16 decembrie la Sibiu.

Iarna este timpul impodobirii bradului, al impachetarii cadourilor, al cozonacului cald, al petrecerilor de Craciun alaturi de familie si prieteni. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care asteptam cu nerabdare sosirea sarbatorilor de iarna.

In perioada 12-23 decembrie, Mos Craciun ajunge in orasul tau cu ajutorul Caravanei Coca-Cola oferind numeroase surprize celor care il indragesc. Caravana porneste din Bucuresti pe 12 decembrie si ajunge in Craiova (13 decembrie), Timisoara (14 decembrie), Oradea (15 decembrie), Sibiu (16 decembrie), Brasov (17 decembrie), Valea Prahovei (18 decembrie), Ploiesti (19 decembrie), Vatra Dornei (20 decembrie), Iasi (20 decembrie), Galati (21 decembrie), Constanta (22 decembrie) si, din nou, in Bucuresti (23 decembrie). Mai mult decat atat poti intra pe siteul www.coca-cola.ro pentru a urmari live unde se afla caravana Coca-Cola.

Mos Craciun vine in fiecare oras insotit de ajutoarele sale si un alai de trei camioane Coca-Cola pline cu daruri. Jucarii, bauturi racoritoare si multe alte cadouri vor fi oferite de personajele Caravanei lui Mos Craciun.

In fiecare an in apropierea sarbatorilor de iarna, Coca-Cola isi surprinde consumatorii si partenerii intr-un mod inedit. Este felul nostru de a le multumi pentru clipele de bucurie pe care le-am impartasit in timpul anului. Iar pentru ca Mos Craciun este un personaj ce face parte din istoria Coca-Cola, Caravana il aduce mai aproape de fiecare dintre noi. Dorim ca la sfarsitul acestui an plin de surprize, in care am sarbatorit 125 de ani de fericire, Caravana Coca-Cola sa ii aduca pe cei care ne-au fost alaturi mai aproape de magia Craciunului.”, a declarat Miruna Smeureanu, Director de Comunicare Coca-Cola Romania.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns