talharie suspecta

talharie suspectaÎn seara zilei de 7 decembrie, la Poliţia Municipiului Mediaş s-a prezentat P. Ioan (domiciliat în localitatea Brateiu), care a reclamat faptul că, în aceeaşi seară, în jurul orelor 18.30 – 19.00, a fost victima unei agresiuni în municipiul Mediaş.

Bărbatul, aflat în stare de ebrietate a reclamat faptul că a fost agresat de doi tineri necunoscuţi, fiindu-i sustras telefonul mobil şi suma de 50 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au fost identificaţi doi tineri, suspectaţi de săvârşirea acestei fapte, respectiv: M. Marius (18 ani, domiciliat în municipiul Mediaş) şi minorul, O. T. (14 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş).

În cadrul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Împotriva lui M. Marius s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentarea în data de 9 decembrie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Minorul este cercetat în stare de libertate. Cercetările în acest caz continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns