medias teatru 2

medias teatru 2Casa de Cultură din Mediaş a fost joi gazda unui eveniment deosebit pentru copiii Şcolii Generale Mihai Eminescu din localitate. Pe lângă cadouri, întâlnirea cu voluntarii E.ON şi actorii Teatrului Ariel din Târgu Mureş a adus şi o premieră absolută pentru cei 340 de copii prezenţi. O trupă de actori profesionişti a venit special pentru ei din Târgu Mureş şi i-a încântat cu o piesă de teatru cu personaje de poveste.

După localităţile Bârlad – judeţul Botoşani şi Brodina- judeţul Suceava , a venit rândul oraşului Mediaş să fie gazda unei întâlniri speciale care a reunit 340 de copii de la Şcoala Generală Mihai Eminescu din localitate şi voluntari E.ON, respectiv actori de la  Teatrul Ariel din Târgu Mureş. Această şcoală a fost partenerul Grupului E.ON în proiectul ”Lecţii despre energie” derulat în acest an, în cadrul căruia copii au învăţat care sunt regulile pe care trebuie să le respecte când folosesc gazul natural şi energia electrică.

Actorii i-au încântat pe cei mici cu Ghicitorile Dragonului Oscar, copiii fiind stimulaţi pe tot parcursul piesei de teatru să găsească răspunsuri la ghicitori.  După acest joc interactiv, voluntarii E.ON au împărţit cadouri pentru cei mici : un CD cu poveşti avându-i în distribuţie pe actorii teatrului Ariel şi dulciuri.

Evenimentul de astăzi face parte dintr-o campanie derulată de Grupul E.ON în România şi Teatrul Ariel, în încercarea de a aduce bucurie în sufletele copiilor, în această perioadă de sărbătoare.  În cadrul acestei campanii, în zilele următoare voluntarii E.ON şi actorii Teatrului Ariel se vor întâlni cu copii din Turda, Mediaş, Deva şi Târgu Mureş.

În cadrul campaniei peste 1600 de copii vor primi cadouri şi vor asista la o piesă de teatru de păpuşi pusă în scenă de actori profesionişti.

În felul acesta, Grupul E.ON continuă se implice activ în comunităţile locale, iar această campanie reprezintă o dovadă în plus a faptului că suntem un grup de companii responsabile faţă de comunităţile în care activăm şi din care facem parte.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns