jukeboxOldiz Band, Paradigma, Dalma & The Vagabonds şi Jukebox sunt „marile” nume ce vor concerta în Centrul Sibiului de Revelion. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

Casa de Cultură a Municipiului organizează şi anul acesta sărbătoarea trecerii în noul an, în Piaţa Mare a Sibiului.

Organizatorii spun că au pregătit un program artistic şi aşteaptă un număr cât mai mare de sibieni pentru a crea o atmosferă caldă în centrul Sibiului, în această noapte specială.

„Între ora 22 şi 22.45 pe scenă vor urca membrii trupei Oldiz Band, urmaţi de trupa Paradigma care va anima locaţia până la ora 23.30. Începând cu ora 23.30 Dalma & The Vagabonds vor fi responsabili să asigure starea de spirit pentru miezul nopţii. La ora 23.55 primarul Klaus Iohannis va urca pe scena din Piaţa Mare pentru a le ura sibienilor un An Nou mai bun. La miezul nopţii cerului Sibiului va fi luminat de focurile de artificii organizate de municipalitate, iar apoi pe scenă vor urca din nou cei de la Dalma & The Vagabonds. Aceştia vor fi urmaţi, începând de la ora 00.30 şi până la ora 01.15, de trupa Jukebox”, a explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Un maestru de ceremonii va pofti pe scenă invitaţii şi va organiza diferite concursuri. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. un program de tot rasul, nici nu ma asteptam la altceva din partea sibiului, la cat de monoton este!!!!!!!!!! Aceleasi evenimente in fiecare an si pe deasupra cu acest „minunat” program a pus capac

  2. Ha ha ha ha. Cu aceeasi bani ar fi adus macar una-doua trupe cunoscute, nu trebuia neaparat sa fie „contemporane”. Tocmai datorita crizei ar fi venit multi artisti straini vechi pe bani foarte putini…
    Probabil primarului ii place huiduileala daca mai are intentia si sa urce pe scena