Trei români, selectaţi în competiţia „Vocea Germaniei”

0 159

jeannette dalia curtaRomânii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi în competiţia „Vocea Germaniei”, difuzată în Germania pe Pro7 şi Sat.1, potrivit site-ului competiţiei, citat de Mediafax.

Jeannette Dalia Curta a interpretat piesa „If You Don’t Know Me By Now” a trupei Simply Red. Ea a fost selectată în urma audiţiilor pe nevăzute în echipa cântăreţului şi compozitorului german Xavier Naidoo, unul dintre cei patru antrenori ai competiţiei „Vocea Germaniei”.

Jeannette Dalia Curta are 38 de ani şi este de origine română. A studiat jazz-ul vocal la Conservatorul naţional din Metz. În afară de limba maternă, germana, Jeannette Dalia Curta mai vorbeşte română, engleză, franceză şi spaniolă. Jeannette Dalia Curta s-a născut în Germania, din părinţi români, dar a locuit şi în Paris şi în Insulele Canare. Tatăl ei este un cântăreţ de muzică populară din Transilvania, potrivit site-ului oficial al cântăreţei.

Pe site-ul competiţiei „Vocea Germaniei”, Jeannette Dalia Curta se descrie ca fiind spontană, energică şi profundă. Totodată, Jeannette spune că are emoţii înainte de a urca pe scena „Vocea Germaniei”, însă emoţiile o ajută să aibă o prestaţie foarte bună. „Păstrează-ţi încrederea şi nu ceda niciodată”, este motto-ul după care spune că se ghidează Jeannette Dalia Curta.

Pe de altă parte, Ramona Nerra a interpretat piesa „American Boy” şi a fost selectată în competiţia „Vocea Germaniei”, în urma audiţiilor pe nevăzute, în echipa celor doi cântăreţi din trupa The Bosshoss, la rândul lor antrenori ai emisiunii.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia „Vocea Germaniei” de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importanţi decât cariera sa muzicală sunt gemenii săi, în vârstă de 3 ani.

Şi românul Fănel Cornelius a fost selectat în competiţia „Vocea Germaniei”, în urma audiţiilor pe nevăzute, în echipa cântăreţei Nena, antrenoare la rândul său la această emisiune. Fănel Cornelius a interpretat piesa „Still Got The Blues (For You)” a lui Gary Moore.

Fănel Cornelius are 36 de ani şi cântă de 20 de ani, mărturisind pe site-ul competiţiei „Vocea Germaniei” că a cântat la sute de nunţi. Idolul său este George Michael. „Tot ce fac, fac pentru familia mea”, spune Fănel Cornelius.

„Vocea Germaniei/ The Voice of Germany” este varianta germană a talent show-ului „The Voice”, fiind difuzat în Germania pe Pro7 şi Sat.1. Cei patru antrenori ai competiţiei „Vocea Germaniei” sunt Nena, Xavier Naidoo, The Bosshoss şi Rea Garvey.

În România, Pro TV a achiziţionat de la Talpa Distribution drepturile pentru „The Voice”, cel mai nou şi mai apreciat format al momentului în materie de entertainment, creat de John de Mol, părintele „Big Brother”. Emisiunea „Vocea României” este difuzată din această toamnă la Pro TV.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.