fbpx

Start pentru campania de informare si constientizare a proiectului „Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Sibiu”

202

deseuriMarti 13 decembrie  2011, ora 13:00, va avea loc conferinta de presa „Sibiul recicleaza”, in cadrul careia se va lansa campania de informare si constientizare a proiectului „Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Sibiu”.

Conferinta de presa se va desfasura in sala noua de sedinte a Consiliului Judetean Sibiu.

In cadrul conferintei de presa vor fi prezentate activitatile care vor avea loc pentru informarea si constientizarea populatiei din orase si sate, care trebuie sa cunoasca, sa inteleaga si sa accepte noul sistem de management integrat al deseurilor care se va implementa in judetul Sibiu.

De asemenea, elevi de clasa a III-a vor primi manuale „Invatam sa reciclam ambalajele”, in cadrul unui program educational derulat de Eco-Rom Ambalaje in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu.

La conferinta de presa vor fi prezenti Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch, Vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu, Constatin Sovaiala, si Directorul General Eco-Rom Ambalaje, Sorin Popescu. Au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor locale din judet, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.