img 3187

img 3187Municipalitatea sibiană a anunţat că va dona corpul Mihalelei, tigroaica ucisă marţi după ce a evadat din grădina Zoologică pentru a deveni studiu de caz pentru studenţii de la o facultate din Cluj.

 „Corpul tigrului a fost necropsiat şi urmează să fie donat Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Biologie şi Geologie” spune Mirela Gligore de la Primăria Sibiu.

 Planuri pentru Bagheera

Municipalitatea urmează să ia legătura cu fundaţiile specializate pentru a găsi un sanctuar în Europa pentru fiul tigroaicei care şi-a pierdut viaţa ieri. „Astfel vom încerca să găsim companie şi un mediu adecvat pentru tigrul rămas, în vârstă de 6 ani, care dacă ar rămâne în Grădina Zoologică Sibiu ar resimţi lipsa mamei”, explică reprezentanţii primăriei Sibiu.

 Securitate mai bună la Zoo

Grădina Zoologică Sibiu va alcătui un plan etapizat pentru a spori siguranţa în cadrul Grădinii şi pentru a crea premisa unei mai bune gestionări a situaţiilor de acest tip.

Pentru stabilirea responsabilităţii, se va constitui la nivelul municipalităţii o comisie care va parcurge etapele prevăzute de Codul Muncii în aceste situaţie.[nggallery id=787]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns