TEATRU SIBIU

TEATRU SIBIUSpectatorii Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu vor avea ocazia să contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor spitalizați prin achiziționarea unor obiecte confecționate manual de pacienți internați în Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu.

Obiectele vor fi expuse în foaierul teatrului, în fiecare seară de spectacol din perioada 16 – 23 decembrie și vor fi dăruite celor care aleg să facă o donație pentru Spitalul din Sibiu. Acest program face parte din proiectul „Împreună pentru un zâmbet de copil“ demarat de Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu și Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă nr. 1 Sibiu acum trei ani. Astfel de evenimente au mai avut loc în incinta spitalului cu ocazia sărbătorilor pascale și de Crăciun devenind deja o tradiție.

Toate fondurile strânse în urma acestor donații vor fi redirecționate pentru organizarea de activități artistice și educative cu copiii internați în spital oferind, astfel, o experiență plăcută și un confort psihic atât celor micuți, cât și aparținătorilor acestora, care în cele mai multe cazuri își focalizează toată atenția exclusiv asupra bolii copilului.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns