rihanna11

rihanna11Rihanna ocupă prima poziţie în topul muzicienilor care au primit cele mai multe Like-uri pe reţeaua de socializare Facebook în anul 2011, potrivit unui clasament alcătuit de editorii site-ului, informează contactmusic.com citat de MEDIAFAX.

Cântăreaţa originară din Barbados l-a devansat astfel pe celebrul Bob Marley, clasat pe locul al doilea. Pe locul al treilea s-a clasat cântăreaţa canadiană Avril Lavigne.

În plus, piesa „We Found Love”, o colaborare a Rihannei cu DJ-ul Calvin Harris, a ocupat prima poziţie în topul celor mai ascultate cântece pe site-ul Facebook.com.

Pe locurile următoare în Topul 10 al muzicienilor care au primit cele mai multe Like-uri pe Facebook se află, în ordine, David Guetta, Enrique Iglesias, Usher, Lady Gaga, Metallica, Green Day şi Black Eyed Peas.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Comentariul meu

Lasă un răspuns