winery outlet in sibiu2

winery outlet in sibiu2În perioada sărbătorilor de iarnă, Cramele Halewood, Furnizor al Casei Regale a României, a pregătit o surpriză pentru sibieni. Astfel, cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri de calitate superioară din ţara noastră, va deschide in Sibiu magazinul propriu de vinuri, Halewood – The Winery Outlet.

Acesta este situat la circa 50 de metri de Piața Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20.

“Deschiderea unui magazin în Sibiu face parte din planul nostru de extindere a rețelei Halewood – The Winery Outlet. Căutăm să fim prezenți în toate orașele mari și să ajungem la cât mai mulți oameni. Suntem siguri de succesul acestui magazin, mai ales că și magazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Deschiderea oficială a magazinului a avut loc joi, 15 decembrie, la orele 15:00. Spațiul comercial are o suprafață de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervați pentru vânzare. Consumatorii vor găsi peste 300 sortimente de vin în magazin, atât vinurile produse de Cramele Halewood cat și vinuri de la cei mai importanți producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care Cramele Halewood îi reprezintă în România.

Halewood – The Winery Outlet Sibiu este magazinul cu numărul 10 deschis în țară, pe lângă cele din București, Ploiești, DN1 Breza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Târgoviște, Urlați și Câmpulung.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns