fbpx

Moș Crăciun de închiriat de la Crucea Roșia Sibiu. Vezi la ce prețuri!

1 203

CRRSIBSantaDacă doriţi să le oferiţi celor mici un cadou special şi o sărbătoare de neiutat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele dumneavoastă, conform traditiei care deja exista la Cruca Rosie Sibiu de ani de zile.

El nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Universul copilariei este marcat de povestea bătrânelului cu barbă albă, iar emoţia întânirii cu Moşul şi a descoperirii darurilor se va transforma, în timp, într-una din cele mai dragi amintiri ale copilăriei.7

Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteti contacta pe Moş Crăciun la numarul de telefon 0734 44 99 42 sau  00741 11 89 75 puteţi să îl vizitaţi personal la sediul nostru, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile.

Pana in prezent 15 dintre  voluntarii Crucii Rosii Sibiu  s-au arătat disponibili, să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul.  Mos Craciun va veni la familii in Ajun de Craciun, pe data de 24 decembrie, iar la gradinite, scoli sau firme, in perioada 16 –  23 decembrie.

Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii Sibiu, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 50 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 150 de lei.

Serviciul de Inchiriere de  Mos Craciun este una dintre sursele de finanatare a proiectelor umanitare derulate de Crucea Rosie, Filiala Sibiu. Multumim voluntarilor nostri care ne sprijina in acest proiect si multumim anticipat sibienilor care ne vor solicita acest serviciu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.