concurentii

Miercuri, Intact Media Group a aniversat 20 de ani de activitate printr-o petrecere la unul dintre cele mai elegante localuri din Bucureşti.  Printre vedete şi angajaţi s-au regăsit la petrecere şi foştii sau actualii concurenţi X Factor.  Irina Florea, Antonia Filip şi Cristian Parmac, trei dintre concurenţii care au părăsit deja competiţia au făcut super atmosferă, cântând pentru cei prezenţi. Cei cinci finalişti rămaşi încă în concurs s-au bucurat de prima lor petrecere, după mai bine de trei luni de izolare şi muncă aproape nonstop.

Sute de angajati ai Intact Media Group au fost prezenti miercuri, la Palatul Ghika, la petrecerea de sfârşit de an, petrecere ce a celebrat, totodată, 20 de ani de activitate a celui mai solid trust de presă românesc. Maestrul de ceremonii a fost Andrei Duban, iar printre invitaţii responsabili cu buna dispoziţie s-au numărat LIviu Hodor & Mona, Play & Win, Deep Central, dar şi trei dintre concurenţii X Factor. Antonia, Irina şi Cristian Parmac au făcut super show aseară cântând mai multe coveruri după piese celebre, unele interpretate şi pe parcursul show-ului.

Prezenţi au fost şi băţieţii de la Refresh, dar şi cei cinci concurenţi rămaşi încă în competiţie. Alin, Diana, Andrei, Iulian, Larisa şi Garbiel de la T&L s-au distrat aşa cum nu au mai făcut-o de mult timp. Este prima petrecere la care merg după aproape trei luni petrecute in casa X Factor. Si-au revazut colegii eliminati, au stat de vorba cu vedetele lor preferate , au dansat si s-au bucurat de o seara deosebită.

In gala de sambata aceasta vor  face din nou show, iar lucrurile trebuie sa mearga perfect. Fiecare va interpreta câte doua melodii din repertoriul eroilor lor muzicali.

După nume mari din industria muzicală internaţională precum Alexander Ryback, Oceana, Touch and Go, East 17 sau trupe româneşti care au scris istoria unor generaţii precum Direcţia 5, Voltaj sau Holograf, iată că a venit rândul unei alte artiste de talie internaţională să strălucească pe scena X Factor. În această duminică, Ingrid se va alătura artiştilor invitaţi la X Factor şi îşi va încânta fanii cu piesele sale care au făcut înconjurul lumii şi au cucerit topurile de specialitate.

Tot în acest weekend telespectatorii vor fi din ce în ce mai aproape de marele deznodământ X Factor. Seara de duminică le va dezvălui acestora cei patru semifinalişti care îşi vor măsura forţele chiar în seara magică de Ajun de Crăciun.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns