pelici2

pelici2Antrenorul principal al Voinţei Sibiu a mărturisit că se aşteaptă la un meci extrem de dificil luni seară pe Naţional Arena, cu Steaua lui Ilie Stan. Sibiul nu poate baza pe Cigan şi Coman în această partidă.

„Cred că presiunea mai mare va fi pe Steaua pentru că ei vin după această calificare foarte frumoasă în primăvara europeană. Noi vom încerca să scoatem maximum din ce putem noi. Steaua este Steaua, indiferent în ce competiţie joacă. Cu siguranţă că şi ei îşi doresc să termine anul cu o victorie. Nu ştiu dacă e un avantaj pentru noi că vom juca împotriva lor după calificarea din Europa League.

Pericolul vine din parte atacanţilor Stelei. Sincer mi-aş dori un atacant la Nikolici”, a spus Pelici

Doi absenţi. Remaniere după meciul cu Steaua

„Din păcate Cigan şi Coman sunt accidentaţi şi nu ne putem baza pe ei. În rest nu sunt probleme de lot. Trebuie să fim inspiraţi ca să scoatem un rezultat bun. Noi ne-am îndeplinit obiectivul pentru tur şi anume să terminăm în afara locurilor retrogradabile, dr ne dorim să încheiem şi anul tot pe un astfel de loc. Cu puţină atenţie în anumite jocuri puteam fi mai sus.Cu siguranţă va fi un retur de foc pentru noi. Cred că returul ne aduce avantajul de a fi trecut peste impactul cu prima ligă. O să abordăm cu încredere a II-a jumătate a campionatului” a mai spus Pelici.

„Va fi vacanţă până în 9 ianuarie. Oricum va fi o vacanţă mai lungă decât au avut băieţii în vară, asta ca să glumim puţin. A fost un an bun pentru Voinţa, un an în care am reuşit multe lucruri frumoase încununate cu această promovare. În iarnă o să plece maxim 2-3 jucători. După meciul cu Steaua anunţăm şi la cine renunţăm. Oricum felicit toţi jucătorii pentru ceea ce au făcut până acum la Voinţa Sibiu” a încheiat antrenorul Sibiului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns