A sosit vremea poveștilor de Crăciun la Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu

1 142

teatruTeatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu aduce magia sărbătorilor de iarnă prin reluarea spectacolului „Casa Andersen – povești de Crăciun“ în regia lui Bogdan Sărătean. Spectacolul va fi prezentat pe scena teatrului în datele de 20, 21 și 22 decembrie începând cu ora 19:00.

„Casa Andersen – povești de Crăciun“ este un spectacol ce are la bază scheciuri românești celebre și texte scrise de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck și Flaviu Suhastru. „Producția de la Sibiu își propune să aducă un strop de bucurie în rândul spectatorilor pe care îi invităm la un maraton actoricesc ce are ca punct central ideea de miracol“ a declarat unul dintre actorii implicați în acest proiect.

Spectacolul a avut premiera în 2009 și este construit în cinci tablouri: Casa lui Mitică, Confesiunea colindătorului etilic amorezat de propria sa logodnică, Alb totul, Tyltyl, Mytyl și Zâna cea bună și Casa Andersen. Acest spectacol are o durată aproximativă de o oră și treizeci de minute și nu este recomandat celor sub 12 ani.

Prețul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei. Biletele au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 și online pe eventim.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.