Vernisaj pentru expoziţia de fotografie 3D “Stereoscopica”

124

Fotoclubul ORIZONT vă invită marţi 20 decembrie 2011 la ora 17.00, la vernisajul expoziţiei de fotografie 3D „STEREOSCOPICA”. Expoziţia este deschisă publicului până în data de 15 ianuarie 2012, în Turnul Sfatului din Sibiu, în intervalul orar 10.00 -18.00.

Exponatele etalate în expoziţie sunt realizate de Daniel Bălţat şi redau imagini cu Sibiul văzut din avion şi instantanee stradale tot din Sibiu. Imaginile expuse vor putea fi vizualizate cu ochelari speciali, asemeni celor folosiţi pentru vizionarea filmelor 3D în cinematografe, ochelari pe care organizatorii îi pun la dispoziţia vizitatorilor.

Expoziţia este rezultatul unui proiect mai amplu finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Biblioteca Astra Sibiu, parneri fiind Universitatea „Lucian Blaga”, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi S.C. Sorel S.R.L.

„Stereoscopica” este cea de a doua expoziţie stereoscopică realizată de Daniel Bălţat în ultimii doi ani, ineditul acesteia constând în redarea efectului de spaţiu 3D a imaginilor surprinse din aer.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi