Ce fac vedetele din România de Crăciun? Vezi cum se distrează!

248

Unde plănuiesc să meargă, ce cadouri îşi doresc de la Moşu’, dar şi ce vor copii lor să primească în dar, aflaţi din cele ce urmează de la Andreea Esca, Pavel Bartoş sau Cătălin Botezatu, conform Mediafax.

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV va sărbători Crăciunul în zona Sibiului, alături de familia sa. „Vor veni din Franţa părinţii lui Alex dar şi sora lui cu soţul şi copilul, mama cumnatului lui Alex şi un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeaşi formulă ca în fiecare an: părinţii mei, prieteni, fini şi naşi… Doar că acum schimbăm locaţia.

Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine şi ne vor aştepta cu bucate speciale ca să-i dăm gata pe francezi! Asta după ce o să le facem un tur prin Poiana Braşov, Castelul Peleş şi Castelul Bran”, spune Andreea. Cât despre cadouri, copiii vedetei ştiu exact ce vor de la Moş Crăciun: „Alexia vrea un laptop sau un Ipod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video”.

Deşi va lucra pe 26 decembrie, când va prezenta finala emisiunii „Vocea României” la PRO TV, Pavel Bartoş îşi doreşte să se relaxeze în vacanţa de Crăciun, împreună cu familia, undeva în zona Banatului. Iar Moşul este aşteptat cu mare nerăbdare, mai ales că fetiţele lui Pavel i-au scris încă de la începutul toamnei.

„În septembrie, au scris prima scrisoare, în octombrie încă una şi în noiembrie două. Preferinţele se schimbă des în funcţie de ce au mai primit prietenii lor sau ce au văzut pe la alţi copii. Ce-mi doresc eu? Vacanţă! Câteva zile libere în plus!”, ne dezvăluie actorul.

Cătălin Botezatu – Petrece Crăciunul în Austria
Designerul se pregăteşte să plece într-o vacanţă la care visa de ceva timp. Înaintea Sărbătorilor, Cătălin se va relaxa în Cambodgia şi Vietnam. Are planuri deja şi pentru Crăciun, cât despre Revelion, e convins că se va distra de minune şi în Capitală, într-un club foarte cunoscut. „Am primit cadou de ziua mea de la o agenţie de turism o vacanţă în Cambodgia şi Vietnam. Voi pleca înainte de Sărbători. Crăciunul îl voi petrece în Austria, cu prietenii mei, nu neapărat cu cineva special din viaţa mea”, spune Botezatu.

Simona Bălănescu – O „comandă” serioasă
Imediat după prima zi de Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Trăieşte sănătos!” de la Antena 2 va merge la Piatra Neamţ, unde îi va rupe turta finuţei sale. „Rebecca Elena împlineşte un an pe 26 decembrie! Este o scumpă şi abia aşteptăm să o sărbătorim şi să o mai pupăm un pic!”. Cât despre cadourile pe care băieţelul ei şi le doreşte de la Moşu’, Simona ne-a dezvăluit: „Marc este foarte hotărât, îşi doreşte ca Moş Crăciun să îi aducă un submarin şi un avion cu telecomandă. I-am adresat deocamdată rugămintea doar verbal, ne pregătim să îi scriem curând, ca să nu ne uite”.
Cătălina Matei şi Dana Popa

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)