Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Calendarul Pirelli 2012 în Milla Jovovich şi Kate Moss apar goale, lansat şi în România

99

Milla Jovovich şi Kate Moss se numără printre cele 12 actriţe şi fotomodele care au pozat pentru celebrul Calendar Pirelli, a cărui ediţie pe 2012 a fost lansată şi în România, miercuri, anunţă Mediafax.

Cea de-a 39-a ediţie a Calendarului Pirelli („The Cal™”) este opera lui Mario Sorrenti, primul fotograf italian din istoria publicaţiei.

Mario Sorrenti a ales insula Corsica şi peisajul său sălbatic pentru a crea „swoon”: extazul capturat în imagini.

Cele 25 de imagini din Calendarul Pirelli, 18 alb-negru şi şapte color, sunt prezentate într-un portofoliu rafinat, un format care nu a mai fost folosit până acum.

Printre modelele care au pozat pentru Calendarul Pirelli se numără brazilianca Isabeli Fontana, rusoaica Natasha Poly, olandezele Saskia de Braw şi Lara Stone şi americancele Joan Small şi Guinevere Van Seernus.

De asemenea, printre cele care au pozat pentru Sorrenti s-au numărat actriţe ca italianca Margareth Made şi japoneza Rinko Kikuchi.

În filmul care prezintă making of-ul calendarului, protagonistele îşi mărturisesc aprecierea faţă de Mario Sorrenti. Kate Moss spune că îl cunoaşte pe acesta de 20 de ani şi că a fost, la un moment dat, iubita sa.

„Adoră femeile, adoră formele feminine”, spune Moss despre celebrul fotograf.

„Sorrenti şi cu mine eram prieteni de când eram adolescenţi”, spune Jovovic, completând, în glumă: „Este una din puţinele persoane pentru care îmi dau jos hainele”.

Calendarul Pirelli este un produs exclusivist al companiei de anvelope Pirelli şi a fost prezentat la nivel mondial, miercuri, după premiera sa care a avut loc la începutul acestei luni, în clădirea The Armory de la New York.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...